diumenge, 12 d’abril del 2015

Avui penjo un escrit que no és meu, però penso que és força interessant.

RELAT D’UN TARANNÀ GENS RECOMANABLE
Desprès de llegir les manifestacions publicades en el 772.CAT, per la secció local del PSC-PSOE, en relació a la gestió municipal d’Alternativa, durant el mandat del 2003-2007, i la denuncia a la Fiscalia Anticorrupció, per part del govern municipal, al nostre candidat Joan Playà, el mateix dia que fèiem la presentació de la nostra candidatura, em van venir a la memòria els comentaris que em va fer una persona, que estava vinculada a l’Ajuntament, en els primers anys del govern socialista (2007-2011).
durant aquest temps he vist com, a poc a poc, i de manera irracional, s’han anat desmuntant, esborrant, intentant aniquilar, elements claus que van fer que aquest poble fos una opció per viure. Poca qualitat democràtica, minsa intel·ligència i això sí, molta mala llet. Però no ha estat això. Allò realment dur ha estat haver de treballar amb uns paràmetres absolutament absurds. Unes directrius polítiques l’única obsessió de les quals ha estat sempre desmuntar allò que vau trigar 16 anys en construir. Tan se val que es fes mal al poble, la qüestió era que no quedés rastre de la vostra tasca de govern, dels vostres esforços de construcció local, de les vostres apostes de futur, dels vostre compromís social, cultural i ambiental. Tot el que s’ha fet ha estat únicament per mirar d’esborrar-vos de la memòria col·lectiva i per comprar vots. Que trist.”
En aquell moment vaig pensar que aquesta actitud tant bel·ligerant i agressiva envers Alternativa, seria passatgera, però no, veig amb pena, com  aquesta dèria i obsessió malaltissa segueix dins seu. Tanmateix sembla que encara no ens han perdonat que fa 25 anys, ens poséssim al capdavant d’un moviment social, que va suposar la fi del mandat del primer alcalde del PSC-PSOE. I que avui, desprès de tants anys seguim vius i amb un gran suport ciutadà. Res del que fan però és aleatori o innocent, es una estratègia de destrucció cap el seu principal enemic polític i utilitzaran tots els mitjans al seu abast, per desacreditar la gent i l’obra d’Alternativa. Les seves maniobres van acompanyades de la complicitat i la col·laboració de CIU, els seus companys de govern, que molt “gentilment” els hi van oferir l’alcaldia, desprès d’haver signat un acord de govern amb Alternativa. 

Joan Comellas Playà

Ex-regidor d’Alternativa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada