dilluns, 3 de juliol del 2023

 

Escollint la pitjor opció

Sense un programa seriós, sense projecte de poble i amb moltes moltes mentides, segurament fruit de la més absoluta ignorància. Donant xifres falses sobre el que s’inverteix a les urbanitzacions, sense rubor ni vergonya. Explotant la tàctica de ser la veu dels que diuen que estan marginats, deixats, oblidats. Afirmar que no s’ha fet res per les urbanitzacions «porque yo no lo veo...»

El populisme que hem vist a Madrid amb l’Ayuso, a Estats Units amb el Trump, o a Brasil amb el Bolsonaro, ha arribat a Castellbisbal. Comprovem de nou que la gent no es molesta en informar-se, en saber la veritat sobre el que es fa o no es fa, o sobre el que deixen anar uns il·luminats que parlen sense tenir ni deia del que diuen. Ens agrada queixar-nos, mirar només el que ens falta i ens movem per pur egoisme. Així és com es pot desbancar un equip de govern que ja voldrien molts pobles de Catalunya. Un equip format per gent molt treballadora, capaç i honesta, que han treballat de valent pel poble aquests darrers anys, fins i tot enmig d’una situació de pandèmia única.

Només tres regidors, però claus per poder escollir. I han escollit l’equip més feble, amb gent sense experiència i menys preparat. Han escollit una candidata que ja va demostrar de sobres la seva incompetència. Una persona que, com ells, menteix cada vegada que parla. Quan va entrar a l’Ajuntament va trobar-se 8 milions d’euros i uns quants projectes a punt de fer-se realitat, com l’Auditori o l’escola Bressol. Quan va sortir, 4 anys després, ho feia amb un deute de 15 milions i cap projecte sobre la taula.

Quatre anys de deixadesa total. Tots els edificis municipals presentaven un estat lamentable, amb goteres, desperfectes greus o material que s’havia d’haver canviat feia anys. Parcs i jardins abandonats, brutícia i els pitjors índexs de recollida selectiva. Un mandat perdut, sense manteniment i amb canvis en les condicions laborals dels treballadors que provocarien unes despeses que encara avui arrosseguem. I encara té la barra de dir que no va fer res pels deutes que es va trobar en arribar a l’Ajuntament...

Em consolava pensar que a Castellbisbal manteníem a ratlla l’ona conservadora i populista que arrasa a tot arreu. És una llàstima comprovar que aquí, també, la gent posa al govern a una colla d’irresponsables i mentiders sense escrúpols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada