dimecres, 9 de novembre del 2011

Ple Municipal

Carta dels desapareguts

Senyors socialistes. He començat a entrendre perquè sempre tenen vostés una visió distorsionada de la realitat. Perquè han estat sempre incapaços de valorar la impecable acció de govern d’Alternativa durant els 16 anys en què va estar al davant de l’Ajuntament de Castellbisbal. Perquè mai han vist  res de bo en el que hi va haver abans que vostés governessin, i en canvi creuen que vostés ho han fet tot i a més bé. Res més lluny de la realitat.

O bé pateixen d’un problema de vista, estan a la lluna de València, o tenen memòria de peix. Només aixó pot explicar que no recordin les intervencions que van fer al ple els diferents regidors, els d’Alternativa també, que, precisamente, no els van deixar massa ben parats, davant les tendencioses preguntes que acostumen a fer i que provoquen vergonya aliena.

No ho recorden. Son vostés els que tenien una obsessió amb el Centre Cultural Els Costals i van canviar el nom que constava al projecte original. Són vostés els que van canviar el nom a la Biblioteca Municipal. També vostés podien haver demanat abans a la Generalitat que considerés les especials circunstancies del transport escolar a Castellbisbal i canvies la normativa per poder incloure el transport dins el municipi. L’Ajuntament s’hagués estalviat els diners del transport escolar, que, per cert, encara es deuen.

Però el que em sembla més sorprenent és que no recordin que per culpa de vostés, de la seva ignorància, barroeres maneres i absoluta falta de respecte cap a la persona de l’Alcaldessa, que estava responent a les preguntes del públic, i de pas deixant en evidència les mentides del portaveu de la Plataforma i dels socialistes, es va haver de suspendre el Ple. Ni ella, ni els representants d’Alternativa als que tan critiquen, van poder respondre a les preguntes del públic. No perquè no vulguessin o no poguessin. Segons vosté, simplemente perquè no hi eren. Estaven desapareguts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada